Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@21:02:33 GMT

بازیگران سریال محبوب ایرانی بعد از 17 سال

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۴۲۹۶۱

بازیگران سریال محبوب ایرانی بعد از 17 سال

در مقدمه این مطلب لازم است یادی کنیم از حسین کسبیان، بازیگر پیش کسوتی که سال 1385 دار فانی را وداع گفت. او در سریال «خانه ما» نقش پدر فرهاد (رضا بابک) را بازی می کرد و بزرگتر خانواده بود. کیمیا ذوالفقاری هم در نقش «آیدا» دختر کوچک خانواده در این سریال حضور داشت که نقش آن چنان مهمی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از او که حالا باید 22 ساله شده باشد، خبری پیدا نکردیم.

مسعود کرامتی ( کارگردان )

مخاطبان سینما بیشتر او را به عنوان یک بازیگر می شناسند تا کارگردان؛ مهم ترین اثری هم که کارگردانی کرده همین «خانه ما» است. کرامتی که بیش از هر چیز دغدغه تولید برای کودکان دارد، بلافاصله بعد از «خانه ما» دو فیلم سینمایی در ژانر کودک ساخت. او در فیلم های «لاک قرمز» و «ضد گلوله» نیز به عنوان بازیگر جلوی دوربین رفته که این دومی خیلی دیده شد. این بازیگر و کارگردان 61 ساله، هم اکنون مشغول بازی در مجموعه تلویزیونی «محکومین» است. پیمان قاسـم خانی ( فیلم نامه نویس ) «خانه ما» یک اثر کمدی نیست. سریالی خانوادگی است که مسائل اجتماعی را با زبانی شیرین بیان می کند ولی در طنز های کمرنگ آن می توان ردپای پیمان قاسم خانی را پیدا کرد. نویسنده ای که بعد ها مجموعه ای از بهترین آثار طنز را برای سینما و تلویزیون نوشت. از «شب های برره» گرفته تا «پاورچین»، «طبقه حساث» و… او زمانی که «خانه ما» را نوشت 34 سال بیشتر نداشت و حالا در 51 سالگی علاوه بر نویسندگی، تجربیات جدیدی در حوزه بازیگری و کارگردانی دارد. شادمهر راستین (فیلم نامه نویس) در کنار پیمان قاسم خانی، یکی از نویسندگان سریال «خانه ما» بود. آن ها در ادامه کار راه های جداگانه ای را در پیش گرفتند. قاسم خانی کمدی نویس شد و راستین اجتماعی نویس. او دو تجربه نسبتاً موفق با سیدرضا میرکریمی داشت: «به همین سادگی» و «امروز» . او چند سالی است که از فیلم نامه نویسی فاصله گرفته و به کار های تبلیغاتی رو آورده. مهم ترین سابقه او در سال های اخیر در عرصه سینما و تلویزیون، مدیریت باشگاه مخاطبان جشنواره جهانی فیلم فجر بوده است. رضا بابک ( فرهاد، پدر خانواده )

«خانه ما» ده سال بعد از سریال خاطره انگیز «آرایشگاه زیبا» پخش شد. آن زمان رضا بابک هنوز با نقش «اسد» در «آرایشگاه زیبا» شناخته می شد. بابک در سریال «خانه ما» نقش پدری معمولی را به نام «فرهاد» بازی می کرد، مردی که استاد دانشگاه است و مثل همه پدر ها مهربان است ولی گاهی هم عصبانی می شود. فرهاد شیوه تربیتی جالبی داشت. بچه هایش را نصیحت نمی کرد و دوست داشت با رفتارش به آن ها راه ورسم درست زندگی را آموزش دهد. بابک 71 ساله، چند سالی است که در سینما و تلویزیون کم کار شده. آخرین سریالی که 6 سال پیش از او پخش شد «مهمانان ویژه» اثر جواد رضویان بود و در سینما نیز پس از «دعوت» حاتمی کیا فیلم دیگری از او ندیدیم. او این روز ها در تلاش است تا نمایشی را برای گروه سنی کودک و نوجوان روی صحنه ببرد.

گوهر خیراندیش (آذر، مادر خانواده) در این سریال «آذر» زن خانه داری بود که اختلافات اعضای خانواده را حل وفصل می کرد و در بسیاری از سکانس ها در حال سبزی پاک کردن یا آشپزی دیده می شد. زمانی که خیراندیش در این سریال بازی کرد، بازیگر پرکاری بود. او در طول این 17 سال رویه اش را حفظ کرده و همچنان پرکار مانده است؛ با این تفاوت که سینما و تلویزیون را بر تئاتر ترجیح داده. گوهر خیراندیش یک سال پس از «خانه ما» نقش مهمی در «ارتفاع پست» داشت. او همیشه گزینه ای مناسب برای ژانر های تاریخی و اجتماعی بوده و در سریال های «کلاه پهلوی»، «مختارنامه» و «معمای شاه» بازی قابل قبولی ارائه کرده است. مهم ترین تجربیات سینمایی خیراندیش هم در این سال ها، «دعوت» و «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» بوده است. او امسال سریال «دیواربه دیوار» را هم روی آنتن شبکه 3 داشت که اتفاقاً قرار بود در ابتدا نام آن «خانه ما» باشد! وحید رهبانی ( نیما، پسر بزرگ خانواده )

«نیما» به عنوان فرزند بزرگ خانواده «تهرانی»، پسری ورزشکار بود و رابطه خوبی هم با همه اعضای خانواده داشت. «نیما» بلندپرواز بود و می خواست با دریافت دستمزد بالا جذب تیم های فوتبال مطرح شود. رهبانی زمانی که در این سریال بازی کرد جوانی 20 ساله بود و حالا هم پس از گذشت 17 سال، چهره اش تغییری نکرده. او پس از «خانه ما» جذب دنیای تئاتر شد؛ در دو نمایش «دایره گچی قفقازی» به کارگردانی زنده یاد سمندریان و «ریچارد سوم» به کارگردانی زنده یاد داوود رشیدی بازی کرد. سپس هوس کارگردانی به سرش زد و خودش نمایش های مطرحی را روی صحنه برد. او مدتی هم به کانادا رفت و در رشته کارگردانی تئاتر تحصیل کرد. رهبانی سال گذشته به خاطر نمایش «اگر» خبرساز شد؛ اثری که کارگردانی کرده بود و یک بار تعلیق و یک بار رفع تعلیق شد.

زهرا اویسی ( سارا، دختر بزرگ خانواده )

زمانی که در سریال «خانه ما» بازی کرد 16 ساله بود و حالا 34 سال دارد. او نقش دختر نوجوانی را بازی می کرد که بیشتر از سنش می فهمید و دوست داشت در امور اجتماعی مشارکت داشته باشد. «سارا» نوجوانی است که می خواست فیلم سازی را تجربه کند، در یکی از قسمت ها هم دوربینی اجاره کرد تا فیلمی مستند از خانواده اش بسازد. فیلمی که در جشنواره فیلم های رودهن (شهر اطراف تهران) رتبه برتر را کسب کرد. زهرا اویسی دختر زهره صفوی بازیگر پیش کسوت است. برخی به اشتباه زهرا اویسی را دختر فتحعلی اویسی معرفی کرده اند ولی این دو نفر هیچ نسبت خانوادگی با هم ندارند. بعد از سریال «خانه ما» در سریال جوان پسندانه «خط قرمز» بازی کرد. پس از «خط قرمز» به صورت پراکنده در چند تله فیلم جلوی دوربین رفت و به تدریج بازیگری را کنار گذاشت. بعد ها در رشته حقوق درس خواند و جذب حرفه وکالت شد. هم اکنون در اینستاگرام فعال است، گاهی عکس هایی از «خانه ما» و «خط قرمز» می گذارد و زیرش می نویسد: یادش بخیر!

مانی نوری ( پویا ، پسر کوچک خانواده )

«پویا» پسربچه شیطانی بود که در سریال «خانه ما» آرامش اعضای خانواده را برهم می زد و رابطه خوبی با برادر بزرگش «نیما» داشت. در یکی از قسمت های سریال که عمه خانم برای جن گیری به خانه شان آمده بود، روی سرش پارچه سفیدی انداخت و در نقش روح دیگران را ترساند. میان همه بازیگران سریال «خانه ما» او آینده کاری درخشان تری پیدا کرد. او چند سال پس از «خانه ما» در چند فیلم و سریال مطرح مثل «آخرین بازی» و «مربای شیرین» بازی کرد. در 16 سالگی به اصرار خانواده اش برای ادامه تحصیل به کشور کانادا رفت و هم اکنون دانشجوی دکتراست. حالا با گذشت 17 سال از «خانه ما»، به مستند سازی علاقه مند است ولی سه سال پیش که برای استراحت به ایران آمده بود پیشنهاد مرضیه برو مند را پذیرفت و صداپیشگی شخصیت مشکی در «شهر موش ها 2» را برعهده گرفت. مرضیه برو مند همان کارگردانی است که با «قصه های تابه تا» پای او را به سینما و تلویزیون باز کرد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است

به گزارش «تابناک» به نقل از رویداد ۲۴، سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم گفتگوی اکرمی با رویداد ۲۴، را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • (ویدئو) سکانس جنجالی در مورد شاه در یک سریال ایرانی
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • همکاری دوباره دو بازیگر سریال خانه به دوش | عکس
  • لوکیشن سریال خانه سبز پس از ۳۰ سال (فیلم)
  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!